Sunday, August 19, 2018

Back to singleplayer

Yes! Queenbee is eindelijk ge-update voor iOS11.Eigenlijk kun je beter spreken van een downgrade.... Van de multi-player zijn we weer terug naar de singleplayer. Had ik destijds geweten wat ik nu weet, was ik niet eens aan de multi-player begonnen. De meest enthousiaste spelers die ik ken spelen het namelijk gewoon in hun eentje. Geven wel een hoge score aan me door, spelen Wordfeud of Ruzzle met me, maar geen Queenbee.

Wil je sneller leren hoofdrekenen? Speel Queenbee! Uitermate geschikt voor de kids in groep 3 en 4 die het optellen van cijfers nog moeten automatiseren.
Het spel is gratis te downloaden in de AppStore. Na iedere ronde krijg je reclame. De reclame kun kon je afkopen*.

Voor degenen die in het verleden de reclame afgekocht hebben: de knop "restore purchase" doet het niet. Ergo, het spel loopt met deze knop vast. Verwijder de app en zet hem er opnieuw op als je deze knop gebruikt hebt.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.