Tuesday, October 28, 2014

Nondeju

Papieren schetsen!
Kucherdekuch. Zolang het spel er is staat de highscore op mijn naam. Omdat ik eindeloos vaak heb moeten spelen. Al maanden stond dat record op 486. Paar dagen geleden heb ik dat, op vakantie in Spanje met een vers testspel, verbeterd tot 515.
Vanochtend had ik een afspraak met Lukas de developer. Afgelopen nacht om 2:30 heeft hij het record verbroken. Met 580.....
In het nieuwe spel zit een knopje om gelijk een nieuw bordje te krijgen. Handig als je een slecht bordje hebt. Hoef je geen 80 seconden meer te wachten totdat het spelletje is afgelopen.

Het gaat goed met het nieuwe spel! We liggen op schema. Ik ben helemaal content met hoe het spel er nu uit ziet. Alle teksten zijn weg. Veel speelse dingen ervoor in de plaats. Nog een paar kleine dingetjes en dan wordt ie ingediend bij Apple. Wederom spannend. Omdat het voor Lukas het eerste spel wordt in de App Store.

En dan gelijk in een sneltreinvaart door naar de multiplayer.

Ben je hoger dan 580 gekomen? Meld het hier. Dan zet ik het handmatig bij de highscore. (Comments op die pagina werkt momenteel niet helaas).

Ondertussen wordt het op Facebook niet geloofd.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.