Wednesday, May 14, 2014

Spelverloop

Als je je afvraagt waarom het allemaal zo lang duurt.......*
Er zijn nogal wat details. En dingetjes. En niet alles valt uit te leggen in enkel taal.

Hier een filmpje van begin december.Allereerste versie van het spel was op 1 punt na okay. Wat niet goed ging was dat je een cel 2 of meer keer kon selecteren.
Bij de 2e versie kon dat dus niet meer. Elke cel kon maar 1x geselecteerd worden. Waardoor het spelletje snel uitgespeeld was. Want er zijn maar 23 cellen. Maar ik bedoelde niet 2 of meer keer selecteren binnen 1 move! Dat binnen 1 move was ik alleen vergeten te melden.....
De 3e versie kon je inderdaad in 1 move cellen niet meerdere keren selecteren. Maar een andere move met dezelfde cellen werd fout gerekend. En dat moet wel goed gerekend worden. Het is immers een nieuwe move.
N.a.v. deze 3e versie dit filmpje gemaakt. Met een uitgeprint speelveld. Want "live" veranderen de cellen en gebeurt er teveel. En een foto bleef niet stil staan op mijn iPhone als ik ging vegen..........
Na deze versie volgden nog vele versies. Koningin duidelijker. Geen cellen kunnen overslaan door mensen met dunne vingers. Vastlopers. Vertraagde opstart. Niet buitenlangs geldig manoeuvreren. VariĆ«ren met het selectiegebied. Toch maar wel de score in beeld en niet alleen aftikkende secondes. Enz. enz.

*En duurt, want het is 8 dagen geleden dat het spel is ingediend bij Apple. We kregen nog een melding dat er nog iets niet goed was. Dat is aangepast. En we wachten op goedkeuring! Spannend!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.