Friday, December 20, 2013

Noedels

FF klagen. Wat is het veel werk. Als ik dit van te voren geweten had was ik er misschien wel niet aan begonnen. Alhoewel ik het wel erg leuk vind om te doen. Het lijkt een beetje op de periode dat ik met de webwinkel begon. Najaar 2002. Nadenken, bouwen, uitvinden, creƫren, broeden, ontwerpen.
Dat je er verstrooid van wordt neem ik maar voor lief. Oogdruppeltjes voor vermoeide beeldscherm-ogen ook. En de vele uren zie ik maar als een lange termijn investering.

Dit artikel gisteren in het AD beurde me op.
Die jongens hebben 4 maanden op noedels geleefd :-)
Waren 6 maanden depressief en lusteloos omdat het spel gekopieerd was.
En toch gingen ze daarna gewoon door met ontwikkelen.
Zonder noemenswaardige marketing inspanning werd het een succes.
Een goed product is alles!
Helemaal bijzonder is dat het spel niet gratis te downloaden is. Zou dat de tijdgeest wezen? Ik heb zelf het gevoel dat je er niet meer aan ontkomt om het spel gratis aan te bieden. Niemand betaalt tegenwoordig nog voordat ze wat gezien en uitgetest hebben?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.